Preco, Predsjednik udruge, 42-godišnjak, rođen u Zagrebu
Po zanimanju diplomirani inženjer strojarstva, otac 4 djece, zaposlen u privatnoj tvrtki. Dugogodnišnji član izviđačke organizacije (Odred izviđača od 1980.godine), gdje sam obavljao niz odgovornih funkcija (vođa, blagajnik, tajnik, načelnik) te radio na nizu projekata vezanih za odgoj i obrazovanje djece. Radio kao vanjski suradnik stručnih časopisa za klimatizaciju i ventilaciju, HZN (Hrvatskog zavoda za norme) te studentskih udruga (npr. Udruga studenata TERMOTEHNIKA). Autor sam niza stručnih članaka iz ventilacije i klimatizacije te sudionik niza stručnih skupova i simpozija (INTERKLIMA). Volim izlete u prirodu, rad s mladima, čitanje knjiga. Pišem i pjesme, dnevnike, humor, sviram gitaru i programiram. Želja mi je pisati knjige i raditi na inovativnim projektima.

Kava, dopredsjednik udruge, 42-godišnjak, rodjen 26.06.1972 godine u Karlovcu
Sretno sam oženjen već 15 godina, ali na moju i supruginu žalost nemamo djece. Po zanimanju sam diplomirani inžinjer strojarstva sa iskustvom od 15 godina u mehaničkom dizajnu plinskih turbine s fokusom na prijenos topline (heat transfer and fluid dynamics). Iskustvo sam stekao u stranoj kompaniji čiji jedan dio egzistira i posluje u Hrvatskoj (Karlovac). Radi se o kompaniji koja je kroz povijest djelovala prvo kao “Tvornica Turbina – Jugoturbina, zatim ABB, pa ALSTOM i na kraju ALSTOM/GE kao kompanija koja je u trenutnom tranzicijskom periodu prema novom vlasniku GE (General Electric).

Pored posla vezanog uz moju struku, bavim se i muziciranjem na harmonici, klavijaturama i gitari ćime vrlo često uveseljavam moje drage prijatelje prilikom druženja. Volim prirodu i sve prirodno, stoga mnogo vremena provodim na vikendici koja se nalazi uz rijeku Koranu na jednom prekrasnom mjestu nedaleko Karlovca. Pored dvije papige Tigrice, od nedavno sam vlasnik i jedne slatke mace, kojoj smo supruga i ja dali ime “Mima”. Volim ljude, pa se mogu pohvaliti da imam širok krug ljudi koji me poznaju i s kojima provodim jedan dio slobodnog vremena u ugodnom druženju. Nastojim biti tolerantan i pomoći svakome kome je to potrebno.

Bole, tajnik udruge, 52-godišnjak
Dipl.ing. strojarstva s više od 24 godina radnog iskustva, prvo kao konstruktor, prodavač i organizator proizvodnje energetske opreme, zatim vlasnik privatne tvrtke. Pohađao niz stručnih tečajeva iz područja kvalitete, organizacije proizvodnje i sl. Radio na preko 20 manjih i većih projekata, od uvođenja novih proizvoda, standardizaciji normativa, kontrolinga, zaštite okoliša, unapređenja postupaka proizvodnje, ISO sustava te postupcima raznovrsnih certificiranja.