Ovo je malo staromodan sistem, ali ima nas i takvih, jelda? I za one mlađahne (mlađe od 14 godina), kojima treba potpis roditelja/skrbnika. Znači ovo je za one od 7-77.
Hvala vam što želite postati našim članom. Biti članom naše Udruge nužno ne znači da nešto morate platiti. Svakako bi bilo dobro, ali nije presudno. Pa dovraga, ne vrti se svijet oko novca! Barem ne kod nas. I ne još. Dok ima dobrih ljudi, nešto slobodnog vremena i puno dobre volje, možemo sve!
Nadam se da će aktivnosti udruge ispuniti vaša očekivanja te želju za zdravim, dinamičnim životom, druženjem, kretanjem u prirodi i zabavom.
Svi novi članovi i simpatizeri trebaju ispuniti prijavni obrazac te prema mogućnostima pridonjeti radu udruge (radom, podrškom, novcem ili drugačije).
Ukoliko želite, ovdje preuzmite Word prijavni obrazac, ispunite ga i pošaljite na našu email adresu: tragomprirode@gmail.com ili poštom na Aleja lipa 60, 10040 Zagreb.
Prijavni obrazac potpisan od strane roditelja/skrbnika nužan je za maloljetne osobe (mlađe od 14 gdoina) koje žele biti naši članovi. Limači, veselimo se vašem dolasku!